Erwin Bakker wint de Ronde van Milheeze Hoeven. Ruud Verbakel wint weer bij de masters.

Een zonovergoten wedstrijd in Milheeze. Het complete tegenovergestelde weer vergeleken met dinsdagavond. Vandaag was het parkoers gelegen aan de Hoeven in Milheeze en dat werd met 4420 meter 14 maal afgelegd door de amateurs. De masters finishten 2 ronden eerder.

De amateurs hadden er meteen zin in. Vooral de Junioren in het veld reden regelmatig voorop. Al meteen de eerste doorkomst lag de junior Sven Joosten voorop. Na een ronde ontstond een kopgroep van 8 man met daarbij de jonge Jip Schouren die zo'n 15 tellen voorsprong opbouwden. Ze werden echter teruggehaald. Voor de medevluchters Daniele Manca en Teun van Poppel duurde het paar ronden langer voor ze ingerekend werden. Maar meteen ontstond er een nieuwe groep van 7 man waaruit even later Martijn Gijsbers en Tijl Swennen terugvielen in het peloton. De overgebleven vijf wisten 25 seconden voorsprong te nemen. Met nog 17 km te gaan sprong Erwin bakker weg. De overige vier zagen hun voorsprong op het jagende peloton teruglopen en de achterstand op Bekker groter worden. In de laatste ronde werden ze opgeslokt door het peloton. Bakker won de wedstrijd. Daarachter sprintte Stijn Hanegraaf naar de tweede plek en Leroy Provenzano werd derde. Het gemiddelde lag weer op 43,5 km/uur.

Ook de masters reden bijna 42 km/uur. Na 9 km sprongen Bert Meuwis en Ruud Verbakel weer weg. Samen trapten ze naar een voorsprong van rond een minuut. Daarachter deed het peloton wat ze konden maar de twee waren weg. Verbakel was weer de snelste van de twee. En Meuwis werd dus weer tweede. Net als in Vlierden vorige week. Daarachter won Kurt Houben de sprint van het peloton en werd daarmee derde.